Faqja kryesore

Nga shqip.wiki
Shko tek: lundrim, kërko

Shtëpia virtuale e cila përmbledh informacione rreth teknologjive me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënave të hapura, standarteve të hapura teknologjike, privatësisë online dhe fuqizimit të hapësirës publike dhe licensave alternative.

Kanale komunikimi

  • kontribuesit e shqip.wiki komunikojmë në kanalin tonë në IRC freenode në kanalin #shqipwiki

Vendimarrja

Do shtohet së shpejti

Kantieri i punës

Si mund të na ndihmosh

  • duke shtuar informacion cilësor;
  • duke u bashkuar me skuadrën e mirvmbajtjes teknike të projektit;
  • duke u angazhuar ne promocion (dizajn, prezantime në aktivitete të ndryshme etj);
  • duke bërë donacione në Open Labs duke u siguruar që do shënosh që donacioni është specifikisht për projektin shqip.wiki.

Na kontakto

* do shtohet informacion së shpejti